kittymjau

Alla inlägg under oktober 2013

Av kittymjau - 26 oktober 2013 19:54

Idag träffade jag min bror och hans flickvän. Jag är hemma hos mormor och han kom hit för morfar skulle hjälpa honom fixa bilen! Jag satt och snackade med min brors flickvän medans han och morfar fixade bilen :)

Men jag och hon snackade om allt! Vi började med skolan... Sen kom vi in på min mamma och låtsas pappa... Hon sa att hon inte alls tyckte om min låtsas pappa och jag håller med henne... Idag tänkte jag lite... Jag har alltid tyckt att mamma förändrats enda sen hon träffade min J (min låtsas pappa) men jag har skalat bort tanken... Men fan det är inte bara jag som tyckt det! Både min bror och hans tjej tyckte det!
Min mamma och J snackar skit om mon brors tjej... Tycker det är så omoget!!!!
Jag vill inte bo hos min mamma för hon har blivit en sån BITCH!!! Jag kan inte bo hos min pappa för han har inget boende och han är alkoholist (periodare)... Min bror och hans tjej erbjöd mig att jag kan bo oss dom när dom får lägenheten om 2 veckor jag började gråta och kramade om min bror och bara sa TACK TACK TACK!!!
Min mormor, morfar, morbror, morbrors fru, bror, brors flickvän, mammas kompis har märkt att hon förändrats enda sen hon träffade J och försöker undvika henne och honom... Jag trodde först att jag var ensam om detta men nu vet jag att det jag tycker är sant!

Jag ska söka jobb efter lovet och flytta hemifrån så fort som möjligt!!!

Av kittymjau - 25 oktober 2013 20:51

ÄNTLIGEN!!! LOV!!! Jag skulle egentligen haft 2 prov, 2 inlämningsuppgifter och 2 redovisningar men redovisningarna hamnade i kläm med proven så båda redovisningarna blev inställda :D Inlömmningarna gick super :D matteprovet gick super :D Historieprovet gick åt helvete!!! :/ FAN!!! Men jag är ändå nöjd med min insatts :)

Sitter och kollar på idol! Jag koppas på att Kevin vinner men jag tror att Erik gör der för han har massa fjortisar som tänker "om jag röstar på honom kommer han börja gilla mig"... Seriöst! Rösta ut Erik rapp! Folk rösta på honom pga att han är snygg! Jag håller såklart med! Han är sjukt snygg men idol är fan ingen modelltävling!!!
Han sjunger inte bra! Folk röstar på honom pga hans utseende!

Kevin är den rätta vinnaren punkt slut!!!!

Av kittymjau - 23 oktober 2013 09:43

Pga utvecklingssamtal så är jag ledig idag och imorgon :) Men kan inte precis chilla :/ jag har mycket att komma ifatt i som ska in på fredag :S och såklart så hoppade ett gummiband på tandställningen av så jag måste ta lite av min pluggar tid till att åka till tandläkaren -.-' fuck!
Jag hoppas bara jag hinner att bli klar... Hatar ALLT just nu!

Plus att detta känns som en väldigt konstig dag... Det känns som att någon kommer dö eller att det kommer hända något allvarligt... Känner mig lite rädd...

Av kittymjau - 22 oktober 2013 15:34

Okej jag fick reda på vad min tjejkompis höll hemligt för mig... Killen som gillar mig var ju tillsammans med min tjejkompis innan... Dom körde sanning eller konka och då fick han frågan av henne "onanera med din bror eller kittymjau(jag)" han valde sin bror :S Min tjejkompis tror han sa så för att han trodde kanske att hon kanske skulle bli sur om hon fick reda på att han kanske tänkte så om mig... Men jag tror (försöker iaf att intala mig själv) att han tycker att jag är väldigt oattraktiv (ful) för jag tycker själv det...

Jag umgås med denna tjejen iaf och en annan kille och dom snackar BARA om sex och onani och sånt! Jag klarar inte av det! Det är privat och punkt slut!

Jag försöker umgås mer med dom andra tjejerna i klassen men min "tjejkompis" är efter mig som en galning! Orkar inte med henne... Hon kan vara trevlig ibland men när man kommer in på ämnet sex så är hon fan galen!
Tror jag ska berätta för hennes ex (killen som "gillar" mig) att jag inte orkar med henne och på så sätt ska jag försöka ansluta mig till den andra "gruppen"... Hoppas bara att den andra gruppen gillar mig och inte helt hatar mig för att jag umgicks med henne...

Usch! Äcklig känsla! Har aldrig ogillat en person så mycket som henne!

Av kittymjau - 21 oktober 2013 21:44

Har haft det liiite jobbig på sistone...

*Killen jag gillar ha flickvän...

*Min killkompis gillar först min tjejkompis sen gör han slut med henne och börjar gilla mig, jag nekar honom och nu gillar han den nya tjejen i klassen...

*Har 2 prov, 3 inlämningsuppgifter och 1 redovisning på fredag...

*Har precis fått tandställning...

*Mina kompisar ignorerar mig på bussen...


Jag behöver en ben & jerry... Men jag tänker att på fredag eftermiddag förtjänar jag en... hmm...... njaaaa... okej.... vi sparar B&J till fredag... men då tar jag godis nu hihi!

Av kittymjau - 21 oktober 2013 21:12

Jag skrev innan om hur jag kände mig och vad som har hänt idag :/

Fick ju reda på att N har flickvän på riktigt (trodde bara min tjejkompis skojade med mig)... Varför  ska just JAG ha sånhär otur!?!?!?!?!?!?!

Gymnasiet suger! Cancer! (jag använder Cancer som en svordom)

Allt är mitt eget fel... Hatar mig själv! Hur fan kan jag låta mig gå och bli kär fast jag lovade mig själv att strunta i killar?!

Tjejer och killar som har flick-/pojkvän blir så sjukt självsäkra så man tror dom flörtar men egentligen är dom bara trevliga :/ Fy vad jag hatar mig själv!

Jag är ful och ingen kommer någonsin att gilla mig!!!!!!


jag är så ensam...

 

Jaja jag hoppas ni har det bra! hoppas ni har det bättre än mig...

Aj!

Av kittymjau - 21 oktober 2013 15:09

Denna känslan... Det känns som när man skar sig på ett papper, såret syns knappt men smärtan är hemsk! Det känns som när man sitter på en resturang och man tror att det är ens mat som kommer men det är personen som sitter bakom en...
Känslan när man vinkar till någon och dom vinkar inte tillbaka!

Denna känslan är så stark och trycker ner mig till botten!
Jag är svag... Jag kommer svimma!
Dom jag brukar umgås med i skolan sitter framför mig på bussen just nu och jag är osynlig...
Hatar dom mig? Är jag för skum för dom? Är jag omogen? Var är det?!

N sitter med dom och idag blev det bekräftat... Han har flickvän! Om jag hade varit i skolan den dagen då samtalsämnet om pojkvän och flickvän kom upp hade jag fått reda på det tidigare och inte låtit mig falla för honom!

Ensamhet... Jag lever i en värld där det bara är jag och allt kretsar kring mig... Hur blev jag såhär? Jag kommer börja gråta när som helst... Vill inte!
Jag ville inte gå in i ett förhållande för att jag var rädd att bli sårad... Men jag lät mig själv bli kär och nu blev jag sårad ändå!
Fuck ALLT!!!

Nu vill jag bara DÖ!

Av kittymjau - 20 oktober 2013 22:12

Fan!!!!

Skola imorgon!!! Har inte gjort ett sktit... Har fått rätt så mycket skäll av mina lärare för jag är bland dom sämsta på att lämna in saker i tid -.-' FAN! Jaja min lärare kommer att döda mig :S Jag får väl bara få E i kursen... Jag får väl gå ut med skit betyg!!!

FML!


Jaja... Sen kan Tandställningen dra åt helvete!!! Den gör så man producerar mer saliv än vanligt! Så jävla äckligt! Den gör så att jag inte kan vara i ett förhållande för att jag har hört sånna hemska historier med att folk fastnar och sånt skit :S eller att den man kysser river sin tunga eller liknande...

För typ 6 månader sen ville jag skaffa tungpiercing... Undrar hur många gånger jag hade fastnat i min egen tandställning om jag hade skaffat det...


Fan vad negativ jag är!


Jaja ni får ha det så fucking bra! ;)

Ovido - Quiz & Flashcards